#
13
0
238

S.L. 20.2

COSTUR - MAS D'AVALL - SIMA - BASSA SELLETA - COVARTXO - LLOMA - PALAFANGA - MAS D'AVALL - COSTUR

DISTÀNCIA:  13 km

TEMPS: 3h aprox.

 

Descripció breu del recorregut:

El recorregut comença en Costur pel camí de baix en direcció al Mas d'Avall. Passant la Fontanella arribarem al Mas d'Avall on agafarem el camí de la Carretera. Després de passar per l'Olivà ens dirigim a la Sima deixant a la dreta un camí que porta al Tormo.  Caminem per una pista fins arribar al Pinar, i després passem per la bassa de la Selleta. Poc després ens desviarem per un camí que ix a l'esquerra (si continuem pel de la dreta aniríem al Mas del Mulato). En uns 500m arribem a un camí que ens portarà a la cova del Covartxo, o si seguim baixant la senda al barranc del Covartxo. Una vegada estem en el barranc, avancem 10m a la dreta per a agafar un camí que ix a l'esquerra. Poc després arribem a unes roques que formen un mirador espectacular per veure tota la partida del Covartxo i la "Rambla de la Viuda".

Tot seguit, passarem pel Vilamboch, la Lloma i el barranc del Collao fins arribar a la partida de la Palafanga en la que podrem admirar una carrasca monumental.

Finalment, arribem a les hortes i a la font del Mas d'Avall per finalitzar l'excursió al arribar a Costur pel camí de baix.

Informació facilitada per Toni Garcia.

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.