#
13
0
238

S.L. 20.1

COSTUR - MAS D'AVALL - TORMO - RAMBLA - COVARTXO - BASSA SELLETA - MAS D'AVALL - COSTUR

 

DISTÀNCIA:  9 km

TEMPS: 1h 54min aprox.

 

ATENCIÓ! LAMENTABLEMENT EN L'ACTUALITAT AQUEST SENDER ÉS IMPRACTICABLE

 

Breu descripció del recorregut:

Aquesta excursió la iniciem en Costur. Deixem el poble en direcció al Mas d'Avall pel camí de baix. Després de passar per la font de la Fontanella, arribem a les eres i pel camí de la dreta (camí de la Carrera) arribem al Mas d'Avall. Després de passar les hortes arribem a un punt on hi ha unes carrasques, aleshores ens desviem a la dreta per un camí que ens porta fins al barranc del Fontanal.

Creuem el barranc per un camí que passa pel mig d'uns pinars fins a arribar a la pista que ve des de Costur. Seguim la pista a l'esquerra fins trobar un pas, i ens desviem per un camí que ix a l'esquerra fins arribar al barranc de la Roca Peneta.

Poc després arribem al camí que ve de Costur i el seguim a l'esquerra. Caminarem una estona per dins del barranc fins que el camí es bifurca i prenem el de l'esquerra fins arribar al Mas del Mulato.

Arribem a la Rambla que seguim a l'esquerra. Després d'uns 10 metres deixem la Rambla per un camí que ix a l'esquerra i que porta a la bassa Selleta i al Pinar. Passant el Pinar, seguirem a l'esquerra per un camí que porta  a la Lloma.  Una vegada arribem al Mas d'Avall, continuem pel camí de baix i finalitzar l'excursió arribant a Costur.

Informació facilitada per Toni Garcia.

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.