#
13
0
170

Senders locals

Són 5 els senders locals de Costur que ens porten als paratges més emblemàtics del nostre terme. Són tots circulars ja que s'inicien i s'acaben al poble, i tenen una distància aproximada als 10 quilòmetres, per tant són especialment aconsellables per a excursions de mig dia.

Aquesta iniciativa pretén evitar que aquests camins es perdin i és una manera de que els visitants puguen conèixer la vegetació, la fauna i el paisatge del nostre poble de forma fàcil i còmoda.

Fa uns anys que l'Associació Cultural la Fontanella va recuperar aquestos camins que s'havien abandonat degut principalment a que ha no són utilitzats per als desplaçaments a les finquest. Aquest deixament està produint que aquestos camins estiguen en un greu perill de desapreixer, i amb ells la possibilitat de poder arribar a uns paratges meravellosos.

El projecte va incloure la neteja i senyalització dels senders. Es van col·locar senyals de metal informatives i marques de pintura amb una ratlla blanca i una verda baix (paral·lela vol dir que anem per la direcció correcta, en creu direcció errònia). Lamentablement, en l'actualitat aquestos senders s'estan tornant a perdre, per exemple el sender 20.1 ja és impracticable.

Util

T’ha semblat útil aquesta informació?

Vols comentar-nos alguna cosa?

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.