Ajuntament de Costur

Senders locals

Són 5 els senders locals de Costur que ens porten als paratges més emblemàtics del nostre terme. Són tots circulars ja que s'inicien i s'acaben al poble, i tenen una distància aproximada als 10 quilòmetres, per tant són especialment aconsellables per a excursions de mig dia.

Aquesta iniciativa pretén evitar que aquests camins es perdin i és una manera de que els visitants puguen conèixer la vegetació, la fauna i el paisatge del nostre poble de forma fàcil i còmoda.

Fa uns anys que l'Associació Cultural la Fontanella va recuperar aquestos camins que s'havien abandonat degut principalment a que ha no són utilitzats per als desplaçaments a les finquest. Aquest deixament està produint que aquestos camins estiguen en un greu perill de desapreixer, i amb ells la possibilitat de poder arribar a uns paratges meravellosos.

El projecte va incloure la neteja i senyalització dels senders. Es van col·locar senyals de metal informatives i marques de pintura amb una ratlla blanca i una verda baix (paral·lela vol dir que anem per la direcció correcta, en creu direcció errònia). Lamentablement, en l'actualitat aquestos senders s'estan tornant a perdre, per exemple el sender 20.1 ja és impracticable.

 

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Formulari de cerca

Portal desenrotllat amb Drupal